آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۸۰۹۷

جشنواره «معرفی و پخت غذای ایرانی، سنتی» در دانشگاه آزاد کرمانشاه برگزار می‌شود 

جشنواره استانی «معرفی و پخت غذای ایرانی، سنتی» با هدف ترویج فرهنگ و آداب رسوم غذای ایرانی و سنتی به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمانشاه، اولین جشنواره استانی «معرفی و پخت غذاهای ایرانی و سنتی (غذا، شیرنی و کیک خانگی) ۱۸ مهرماه به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با حضور اساتید و دانشجویان در دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه برگزار می شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار